Coaching

Ik bied mijn coaching om (on)gewoon jezelf te zijn aan voor jongeren, jongvolwassenen en volwassenen. Je leest hier onder over de mogelijkheden. De coaching zelf is op maat, helemaal afgestemd op jouw pad en wensen.

coaching praktijk

Jongeren t/m 25 jaar:

Strippenkaart:

Lees meer

Vind je jezelf vaak te veel, lastig, moeilijk en snap je eigenlijk niet waarom er überhaupt mensen zijn die jou graag om zich heen hebben? Voel je je heel snel moe en voelt je leven als uitzichtloos? Als je vooral in je hoofd zit, piekerend, alles overdenkend en wil je het nu echt anders? Kies dan voor de (on)gewoon jezelf zijn strippenkaart:

Jouw strippenkaart, jouw keuze. Of je nou het liefst veel sessies in weinig tijd wilt, of ze liever wat uitsmeert over een langere periode. Jij bepaalt hoe jouw coaching traject loopt. Je kan wanneer je wilt een nieuwe strippenkaart bestellen.

Met je eerste strippenkaart heb je:

*Kennismaking en intake

*6 x coaching sessies van 60 minuten

*vrijheid om de strippenkaart in te zetten binnen een periode van 12 maanden

*coaching op maat voor jou

Investering: € 250 ex btw

Volwassenen:

(on)gewoon jezelf zijn:

Lees meer

In dit coaching traject gaan jij en ik samen de diepte in zodat jij je thuis gaat voelen in jezelf en je (on)gewoon jezelf mag zijn. Van moe, leeg en helemaal uit verbinding met je hoofd, hart en lijf naar in verbinding met jouw leven. Je hoeft je niet te veranderen, je bent welkom zoals jij bent.

Het traject bestaat uit:

*6 coaching sessies van 90 minuten

*Ingesproken hypnose waarmee jij dagelijks thuis jouw intentie om te leven vanuit verbinding, rust en vertrouwen op een makkelijke en haalbare manier diep in jezelf verankert.

*Maandelijks een check-in moment zodat we jouw proces extra bekrachtigen.

*Ingesproken meditatie of visualisatie afgestemd op jouw behoefte.

*Jouw eigen gepersonaliseerde map waar jouw groeiproces zichtbaar wordt, welke ontwikkelingen aandacht vragen en hoe we jou de resultaten bezorgen die je in verbinding brengen met jouw leven.

Investering:

€: 500 ex btw